Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Kwatery Prywatne Jerzy i Magdalena Szwala

Adres obiektu Wierchomla Mała 18, 33-350 Wierchomla Mała
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 9 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.9
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 12

 
 

Ania i Krzysiek - Wrocław
Dodano: 2016-12-28
Pobyt od: 2016-01-30 do 2016-02-07 IP: xx.111.207.45
 
 
  

Cudowna, wspaniała i super przyjazna obsługa. Zawsze kiedy tu jestem, czuję się jakbym przyjechał w odwiedziny do ulubionej rodzinki. Przepyszne jedzenie!!! Byliśmy tu po raz pierwszy zaraz po wybudowaniu domu i nadal chcemy tu wracać, dziś już z dzieckiem. Świetne położenie blisko stoku (przy prawdziwej zimie można zjechać ze stoku prosto pod dom) tylko dopełnia całości. Polecam wszystkim!!!


 
 

Bożena i Andrzej Wygoda, Gliwice
Dodano: 2014-02-02
Pobyt od: 2014-01-27 do 2014-02-01
 
 
    

Gorąco polecamy pobyt w tym miejscu. Doskonała lokalizacja (niedaleko od wyciągu, a jednocześnie spokój i cisza), wyborna kuchnia, gospodarze niezwykle uczynni. Byliśmy tu już po raz trzeci i z pewnością wrócimy.


 
 

Danka Turzańska
Dodano: 2014-01-13
Pobyt od: 2014-01-03 do 2014-01-06
 
 
    

Jeden z najlepszych obiektów tego typu, w jakich byłam. Gospodarze - super, trudno o lepszych. Wyposażenie naprawdę świetne. Na każdym poziomie kuchenka z czajnikiem, mikrofalówką, pełnym zestawem naczyń. W pokojach to co trzeba, że nie wspomnę o telewizorze (to już przecież standard hotelowy), piękne łazienki w kazdym pokoju (to też standard hotelowy). Wyżywienie wręcz znakomite. A te przetwory gospodarzy, np rydze w pomidorach - super. Byłam zaskoczona, że za takie pieniądze można tak pomieszkać i tak zjeść. Wzór do naśladowania!


 
 

Marek Piotrowski Kraków
Dodano: 2014-01-10
Pobyt od: 2014-01-03 do 2014-01-06
 
 
  

Wspaniały obiekt pod każdym względem.Gospodarze są, ale ich nie widać, bardzo kulturalni i dyskretni.Przy tym mili i zawsze uśmiechnięci.Kuchnia bardzo smaczna i różnorodna, dużo własnych produktów,co dodaje posiłkom szczególnego smaku.Polecam gorąco bez względu na porę roku.Ja też tam jeszcze wrócę.


 
 

Anusia
Dodano: 2013-10-04
Pobyt od: 2014-02-22 do 2014-03-01
 
 
  

gorąco polecam wszystkim :) byliśmy w zeszłym roku na ferie zimowe i było fantastycznie. wracamy tam ponownie :)


 
 

Mirek
Dodano: 2013-01-17
Pobyt od: 2012-12-08 do 2012-01-14
 
 
   

Gorąco polecam, piękne okolice i widoki, sympatyczni właściciele z przepyszną kuchnią. Doskonałe położenie blisko do stoków, zjazd praktycznie pod samą posesję.


 
 

Grupa Steca z Pabianic;)
Dodano: 2013-01-13
Pobyt od: 2012-12-29 do 2013-01-02
 
 
    

Byliśmy w sezonie narciarskim,serdecznie polecamy,miejsce i gospodarzy, bardzo pyszne jedzenie;)


 
 

Asia Opole
Dodano: 2013-01-13
Pobyt od: 2012-10-11 do 2012-10-14
 
 
    

Serdecznie polecam! Gospodarze bardzo gościnni, życzliwi! Świetna lokalizacja, wspaniała kuchnia gospodyni, bardzo mila atmosfera.


 
 

Ewa Lewicka
Dodano: 2012-08-31
Pobyt od: 2012-08-15 do 2012-08-19
 
 
 

Byłam w sierpniu 2012 pierwszy raz w tym wspaniałym miejscu. Nadspodziewanie serdeczni i przyjaźni gospodarze, świetna lokalizacja w spokojnym, zacisznym miejscu, doskonały punkt wypadowy na wycieczki w góry, no i przepyszna kuchnia Pani Magdy. Mam nadzieję tu jeszcze wrócić...


 
Piotr Bojanowicz z Warszawy
Dodano: 2012-03-05
 

Gorąco polecam. Życzliwi gospodarze, nienaganne warunki i doskonała lokalizacja (możliwość zjazdu na nartach z pod domu do stacji a na koniec ze stoku pod dom) to prawdziwe atuty tego miejsca.


Opinie 1-10 z 12

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie